Meidän tiimi

Heippa kaikki rakkaat eläintenystävät! Täällä ruudun takana istuu myös eläinrakas naikkonen Taru nimeltään. Niin pitkälle, kun muistan lapsuuteen, haaveilin omasta koirasta. Vihdoin se päivä tuli ja sain ensimmäisen oman koiran. Koirani nimi oli Bobi. Bobi oli rodultaan bokseri, tiikeriraidallinen. Bobi opetti minulle paljon koirista. Minulle tuli usean eri rotuyhdistyksen ja seuran lehti ja kävin monissa seminaareissa ja leireillä. Silloin myös innostuin valokuvaamaan enemmän. Olen opiskellut valokuvausta muotoiluinstituutissa muutaman kurssin ja olen lisäksi opiskellut alaa erinäisillä kursseilla mm. Rauman kameranseurassa ja Tampereella VVI:SSÄ. Kiersin vuosia kuvaamassa Mustissa&Mirreissä. Nyt minulla on kuitenkin oma studio, jonne olet lämpimästi tervetullut!

Tiimimme kuuluvat minun lisäkseni kaksi suloista hännänheiluttajaa. Antaa heidän itse esitellä itsensä.

Nimeni on Luigi. Olen lyhytkarvainen chihuahua. Olen aikasta komea, tiedän sen. Olen kotoisin Italiasta ja sen takia mun nimi on varmaan Luigi. Mun lempiruoka on iso annos 😊 Rakastan erityisesti matkalaukuissa nukkumista. Olen jo herrasmiehen iässä. Ikää on kertynyt komiat 12 vuotta. Mä muuten tykkään olla kuvattavana.  Mun mamma aina näyttää mulle niitä kuvia, joita se on ottanut musta ja kehuu mua, että on niin söpö.

Nimeni on Max. Olen yorkshirenterrierin ja chihuahuan mix. Mä olen muuten kotoisin Espanjasta. Asuttiin siellä mun isoveljen Luigin ja mamman kanssa pari vuotta. Mun makuun se on vähän liian kuuma maa. Mä rakastan leikkiä erilaisen lelujen kanssa. Olen myös aika hyvä etsimään herkkuja. Mamma on myöntänyt mulle uimakandidaatin eiku etsijäkandidaatin sertifikaatin. Mun isoveljellellä on mestarietsivän paperit, mutta se jaksaakin etsiä mua pidempään (koska sillä on aina ruoka mielessä). Ehkä mäkin saan joku päivä mestarietsivän paperit. Mä olen kuulemma tosi kuvauksellinen, vaikka mä en niin välitä tosta kamerasta. Mut hei nyt pitää lähteä leikkimään mun lempilelulla, joka on pieni tennispallo. Ai niin lopuksi vielä, olen jo 8-vuotias ja osaan tanssia.